Toisenlaiset äidit

Toisenlaiset äidit

Toisenlaiset äidit -sarjassa seurataan äitien ja heidän perheidensä arkea raskauden loppumetreiltä aina synnytykseen ja vauvan ensimmäisiin kuukausiin saakka. Ohjelmassa tutustutaan kahteentoista mielenkiintoiseen ja keskenään hyvin erilaiseen äitiin. Millaisia haasteita ja uusia tilanteita vauvan odotus ja syntymä tuovat tullessaan? Ohjelman juontaa Sami Kuronen, ja mukana on myös psykologi Leea Mattila.

Odotatko lasta? – Hae mukaan Toisenlaiset äidit -ohjelman uudelle kaudelle!

Hei nuori nainen! Odotatko lasta? Haluatko ikuistaa tärkeät hetkesi? Onko laskettu aikasi keväällä tai kesällä 2018? Hae mukaan Livin Toisenlaiset äidit -sarjan uudelle tuotantokaudelle!

Tällä kaudella Toisenlaiset äidit -sarjassa seurataan erityisesti nuoria synnyttäviä äitejä sekä heidän uutta elämäänsä vauvan kanssa. Millaisia haasteita ja uusia tilanteita vauvan odotus ja syntymä tuovat tullessaan? Miten arki sujuu yhdessä uuden tulokkaan kanssa? 

Haemme sarjaan mukaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia äitejä, joilla on tarina kerrottavanaan. Olit sitten yksinhuoltaja, suurperheellinen tai vielä itsekin alaikäinen, edustat mitä kulttuuria tai uskontoa tahansa, olemme kiinnostuneita kokemuksistasi ja mielipiteistäsi odotusaikana.

Ohjelmassa ovat jälleen mukana psykologi ja Theraplay-vuorovaikutusterapeutti Leea Mattila ja juontaja Sami Kuronen.

Ohjelman tuottaa Aito Media. Voit kysyä asiasta lisää sähköpostitse: toisenlaisetaidit@aitomedia.fi. Kerromme mielellämme lisää!

Hae rohkeasti mukaan täyttämällä alla oleva lomake!